Koristite provjerene zubne paste Koristite provjerene zubne paste!

Koristite provjerene zubne paste!

Koristite provjerene zubne paste! Danas na tržištu postoji veliki izbor zubnih pasti. Ponekad je teško izabrati, a cijene su vrlo različite. Svakako se odlučite za provjerenu zubnu pastu a ne za neku nepoznatog porjekla.

Koristite provjerene zubne paste
Jedite uravnoteženo< Jedite uravnoteženo

Jedite uravnoteženo

Jedite uravnoteženo, samo glavne obroke. Izbjegavajte grickalice između glavnih obroka.
Birajte svježe voće, povrće i svježe sokove. Pijte puno tekućine!

Jedite uravnoteženo
Javljajte se redovito na kontrole Javljajte se redovito na kontrole!

Javljajte se redovito na kontrole!

Javljajte se redovito na kontrole! Vaš stomatolog, uvidom u zdravlje vaših zuba i zubnog mesa, imajući na umu vašu sklonost karijesu i paradentozi, odredit će dinamiku kontrolnih pregleda. U cilju održavanja zdravlja zubi i zubnog mesa potrebno je poštivati te rokove i javljati se na kontrolne preglede.

Javljajte se redovito na kontrole
Prestanite pušiti! Prestanite pušiti!

Prestanite pušiti!

Prestanite pušiti! Ako pušite, najbolje je prestati. To je najjednostavnija i najdjelotvornija odluka kojom ćete poboljšati zdravlje usne šupljine, a i zdravlje cijelog organizma. Cijeli naš tim dat će vam podršku kako biste ustrajali u toj zdravoj odluci. Iskreno želimo da uspijete!

Prestanite pušiti!
Izbijelite vaše zube Izbijelite vaše zube!

Izbijelite vaše zube!

Izbijelite vaše zube! Svatko voli imati bijele i blistave zube zato izbijelite vaše zube te učinite vaš osmijeh privlačan. Poklonite povjerenje vašem stomatologu i prepustite mu da izabere najbolji postupak izbjeljivanja i optimalnu koncentraciju gela za izbjeljivanje vaših zuba

Izbijelite vaše zube
Održavajte redovitu higijenu zuba Održavajte redovito higijenu zuba!

Održavajte redovito higijenu zuba!

Održavajte redovito higijenu zuba! Perite zube 2 puta dnevno i koristite provjerenu zubnu pastu. Slijedite upute vašeg stomatologa, ali obvezno koristite klasičnu i "single" četkicu za pranje zuba. Ne zaboravite čistite međuzubne prostore zubnim koncem ili međuzubnom četkicom

Održavajte redovitu higijenu zuba
Zaštite vaše abradirane zube Zaštite vaše abradirane zube!

Zaštite vaše abradirane zube!

Zaštite vaše abradirane zube! Ako ste "pojeli" vaše zube i oni nisu više zaštićeni caklinom, proces trošenja će se nastaviti i oni će postati sve kraći i sve manji. Zaštite ih od daljnjeg trošenja kompozitnim ispunima ili porculanskim krunicama.

Zaštite vaše abradirane zube
Čistite jezik svakodnevno Čistite jezik svakodnevno!

Čistite jezik svakodnevno!

Čistite jezik svakodnevno! Ne zaboravite očistiti jezik koji je prekriven mnoštvom bakterija koje se množe na neravnim jezičnim površinama. Neredovito čišćenje jezika pogoduje lošem zadahu (halitozi) bakterija.

Čistite jezik svakodnevno
Priuštite si implantate Priuštite si implantate!

Priuštite si implantate!

Priuštite si implantate! Priuštite si udobniju svakodnevnicu, jer će vam implantati omogućiti kvalitetnije žvakanje, ljepši izgled, osjećat ćete se sigurnije u komunikaciji s ljudima, riješit ćete se proteza, a ako su one nezaobilazno rješenje, uz pomoć implantata dobit ćete čvrste proteze koje ne plešu po ustima. Najvažnije je da implantati čuvaju vaše zube od opsežnog brušenja!

Priuštite si implantate
Zamijenite zubnu četkicu Zamijenite zubnu četkicu!

Zamijenite zubnu četkicu!

Zamijenite zubnu četkicu! Zamijenite vašu četkicu svaka 2 mjeseca ili češće ako su oštećena vlakna. Četkica s oštećenim vlaknima slabije uklanja zubni plak s površine zuba. Suvremene četkice imaju na sebi indikatore koji vas upozoravaju kad je potrebno promijeniti četkicu.

Zamijenite zubnu četkicu

na vrh


na vrh