Poliklinika


TablaZubna ordinacija Blašković osnovana je 1. siječnja 1995. godine , a 1999 je prerasla u stomatološku polikliniku. Osnovni cilj je primijeniti visoku razinu znanja i stručnosti u svakodnevnoj praksi te uspostaviti profesionalan, a istovremeno i prijateljski odnos s pacijentima. Tim stomatologa čine dvije generacije koje s puno entuzijazma rade, imajući prvenstveno na umu dobrobit pacijenta. Kroz Polikliniku prošlo je nekoliko tisuća zadovoljnih pacijenata svih dobnih skupina. U svakodnevnom radu koristimo se suvremenom opremom i najkvalitetnijim materijalima prateći najnovije svjetske i europske trendove u stomatologiji. Svi stomatološki materijali i oprema koju koristimo imaju CE standard.

Naše su ordinacije opremljene vrhunskim kompjuterskim sustavom za vođenje i arhiviranje podataka, te intraoralnih i rendgenskih slika pacijenata. Umreženje ordinacija omogućuje brzu i laku dostupnost podacima.

Poliklinika je smještena u prizemlju zgrade pa je olakšan pristup teže pokretnim i invalidnim osobama . Sve ordinacije, kao i sanitarne prostorije, prilagođene su hendikepiranim i invalidnim osobama.

U čekaonici se možete opustiti uz gledanje televizije, čitanje dnevnog ili tjednog tiska te slušajući glazbu. Budući da imamo dva odvojena ulaza u naše ordinacije, VIP pacijenti mogu koristiti zaseban ulaz i zadržati svoju privatnost.

Ispred poliklinike su četiri parkirna mjesta, a u neposrednoj blizini (kod Dvorane mladosti) je veliko parkiralište. Stoga zaboravite brige vezane uz nalaženje mjesta za parkiranje.

oprema


sterilizacija


Tour po poliklinici


na vrh