na vrh

Poliklinika


Od opreme izdvajamo


Kodak 6100 RVG je uređaj za digitalnu RadioVizioGrafiju (RVG) koji omogućava slikanje rendgen slika uz 95% manju izloženost rendgen zračenja u odnosu na klasične rendgen uređaje. Uređaj koristi optički senzor umjesto rendgen filma, a slika je odmah po snimanju prikazana na zaslonu računala što je velika prednost ove tehnologije.
Kodak 6100 RVG

Intraorana kameraIntraoralnu kameru i fotoaparat svakodnevno koristimo kako bi pacijentima na jednostavan i razumljiv način približili njihovu problematiku te objasnili plan terapije. Pregled intraoralnom kamerom je bezbolan, a omogućava precizan prikaz unutrašnjosti usne šupljine i svih zuba na monitoru računala. Intraoralna kamera je izrazito učinkovito dijagnostičko sredstvo jer uz povećenje i zamrzavanje slike omogućava provedbu detaljnog stomatološkog pregleda.


PIEZO SURGERY Za kirurške usluge koristimo ultra-zvučni uređaj PIEZO SURGERY koji nam omogućava brže i lakše obavljanje kirurškog zahvata bez uporabe rotirajućih svrdala i freza. To je potpuno atraumatski način obrade kosti koji se temelji na visokofrekventnoj osililaciji radnog instrumenta u dodiru s kosti- piezo efekt. Ovakav način rada je posebno učinkovit u implantologiji, kirurgiji i parodontologiji . Vrlo je koristan pri podizanju dna sinusa , osteoplastici te kod vađenja zuba. Više na stranici: www.piezosurgery.com


Lupa Naši djelatnici koriste mikroskopske lupe s 4x povećanjem, što otvara mogućnost preciznijem radu.


Lampa za izbjeljivanje zubi Izbjeljivanje zubiju najpopularnija je usluga estetske stomatologije. Postupak započinjemo u ordinaciji izbjeljivanjem lampom, a pacijent nastavlja kod kuće izbjeljivanje udlagama. Lampa nam omogućava brže i bolje rezultate. Koristimo najsuvremeniju opremu kako bi našim pacijentima pružili najbolje usluge.
Više na: www.beyonddent.com

CEREC Zubotehnički laboratoriji s kojim surađujemo koriste CAD/CAM tehnologiju (Computer-Aided Design and Computer-Aided Manufacturing) stoga smo u mogućnosti ponuditi našim pacijentima krunice, inleye, ljuskice i mostove izrađene tom novom tehnologijom.
Više na www.cerecoline.com
Prednost ove tehnologije je izrazita preciznost radova. Nakon što se uz pomoć računalnog 3D programa dizajnira buduća krunica, informacija se šalje mašini za rezanje koja precizno izreže željeni oblik. Pri tom je isključena mogućnost ljudske pogreške. Prijašnji način izrade radova bio je u potpunosti u rukama zubnog tehničara, a tehnologija izrade dugotrajna i tehnički komplicirana. Za izradu visokokvalitetnih metal-keramičkih krunica, potpunih keramičkih kao i cirkonijskih krunica i mostova izrađenih CAD-CAM tehnologijom koristimo: Empress 2 sustav, KaVo® Everest sustav CAD/CAM, E.Max press sustav keramiku.
Više na www.ivoclarvivadent.com

CEREC Koristimo jedan od najcjenjenijih implantoloških sistema, globalno prepoznatljive implantate ASTRA TECH i NOBEL BIOCARE, za koje smo dodatno educirani, te potpuno opremljeni za njihovu primjenu. Radi se o švedskim implantatima. Švedska škola je kolijevka suvremene dentalne implantologije i njena načela strogo slijedimo u radu. Pacijentima dajemo certifikat koji garantira izvrsnost Astra Tech i Nobel Biocare implantata.
Odnedavno u ponudi imamo ALFA BIO implantate.
Više na:
www.astratech.com
www.nobelbiocare.com
www.likenaturalteeth.com
www.alpha-bio.net


Nobel BioCare / AlphaBio / Astra Tech


PRP/PRF postupak PRP/PRF postupak
Danas, u domeni dentalne medicine, možemo uspješno koristiti humanu krv, koju obradimo i preradimo u centrifugi za krv, s ciljem da ubrzamo i olakšamo zacjeljivanje u implantologiji, parodontologiji te u oralnoj i maksilofacijalnoj kirurgiji.

Inače koristimo samo provjerene materijale posljednje generacije renomiranih svjetskih stomatoloških proizvođača iz SAD-a, EU i JAPANA. Takva poslovna politika daje nam neophodnu sigurnost u kvaliteti pruženih usluga kao i pri davanju dugotrajne garancije na radove našim pacijentima.


na vrh

oprema


sterilizacija


Tour po poliklinici


na vrh